Kassai utca
94501 Komárno
Mobil: 0907 718 989

Advent Budapesten… Sajnos, megtelt!

Sajnos, megtelt!
Eliza Bliss fergeteges fellépése zenés-vacsoraest keretén belül!
2-4.12.2022
Indulás: Változás! 9.00-kor indulunk...
219 €
Törzsvendég:
Színházi előadás - Hegedűs a háztetőn! - Operettszínház

Hotel (változás) ABACUS**** Herceghalom 3 nap/2éj

hivatkozási szám (variabilný symbol) – 2122022

Szállás:magas színvonalú szálláshely Budapest előtt. Herceghalmon. Modern kivitelezésű, elegáns szobák. Kiváló ételek, egyik este élőzenés vacsora igényes műsorral…

Étkezés: bőséges svédasztalos reggelik és többfogásos, változatos vacsorák

Program:
– útközben etyeki borkóstoló
– gondtalan, kényelmes pihenés a szállodán belül vagy Budapest belvárosában
– autóbuszos városnézés, rövid sétákkal fűszerezve idegenvezetéssel
– adventi hangulat a belvárosban (Szent István-tér, Vörsmarty-tér)
– a Bazilika megtekintése
– 3 órás belépő az AQUAWORLD élményfürdő területére

– szinházi előadás péntek este (Hegedűs a Háztetőn – Operettszínház)
– a szálloda wellness-részlegének korlátlan használata:
medencék, szaunák, óriás jacuzzi, fittness, pihenő
– műsoros-zenés vacsora egy külső étteremben
– ELIZA BLISS hegedűjátéka

Árban:
– összkomfortos autóbusz
– 2 éj szállás, bőséges félpanzió
– 3 órás belépő az AQUAWORLDbe
– borkóstoló az úton
– műsoros-zenés vacsoraest
– szinházi előadás péntek este (Hegedűs a Háztetőn – Operettszínház)
– városnézés helyi idegenvezetővel (busszal és gyalog)
– Bazilika és a Szent Jobb Kápolna megtekintése idegenvezetéssel
– ELIZA BLISS hegedűjátéka

Külön fizetendő: italfogyasztás, szolgáltatások

Pepita Vélemény: magas színvonalú szálloda, kiváló ételek, saját, kellemes wellness. De szombaton fürdési és kikapcsolódási lehetőség Magyarország legnagyobb élményfürdőjében az AQUAWORLDBEN! Budapest adventi varázsa a Vörösmarty-téren ill. a Bazilika előtt mindenkit elvarázsol majd… Remek programok, mindez biztosítja a pihenést és a szórakozás lehetőségét, valamint az előkarácsonyi hangulatot ezen a kiránduláson… Az adventi hangulat nagyvárosi varázsa, a wellness és zenés-műsoros est az egész évi hajsza után igazán jól jön majd! Tartsanak velünk erre a nagyon tartalmas, szerintünk felejhetetlen 7végére, ami sokban különbözik majd az előző évektől!

Budapesti Adventi Vásár

November közepétől karácsonyig Budapest legszebb terei varázslatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A karácsonyi pékségek és a forró puncs illata előkarácsonyi hangulatot kelt.

A többszáz esztendős múltra visszatekintő, fantasztikus élményvilágot kínáló karácsonyi forgatag egyedülálló a világon. Több mint száz apró pavilon várja mindazokat, akik itt szeretnék beszerezni a karácsonyi ajándékokat, és persze azokat is, akik csupán magukba szívnának egy kis karácsonyváró hangulatot.
A teret övező parkban nem mindennapi díszbe öltöztetik a fákat – színes lampionokat aggatnak rájuk, mindegyikre másfélét. Van itt szívecskés, hóemberkés, nyalókás vagy éppen mézeskalácsos fa is.
Persze nem hagyják cserben a kulináris élményekre vágyó látogatókat sem: az ínycsiklandó finomságok illata már messziről árulkodik a közelben kapható nyalánkságokról. Csak menjünk az orrunk után, s hamarosan rátalálunk a kandírozott gyümölcsöket, mézes diót, sült gesztenyét, égetett mandulát, kolbászt és sajtokat árusító bódékra. A hideg téli estéken természetesen kötelező egy jó adag punccsal vagy forralt borral életet csalni elgémberedett végtagjainkba.
Az evés-ivás mellett a kitartóan keresgélők a család minden tagja számára találhatnak ajándékot a mandula, mézeskalács és puncs illatába burkolózó vásárban. Találunk itt szebbnél szebb karácsonyfadíszeket, angyalkákat, gyertyákat, üvegtárgyakat, játékokat, mézet, illóolajokat, szappankölteményeket, teákat, sapkát, sálat, bőrárut és rengeteg harapnivalót.