Kassai utca
94501 Komárno
Mobil: 0907 718 989

Egy „Távol-Keleti“ Liget… Sajnos, megtelt!

Sajnos, megtelt!
A Vendégek csak a „nyugalom ligeteként” emlegetik a szarvasi Liget Wellness Hotelt****
2024. október 10-13.
Indulás: 7.00
369 €
Törzsvendég:
Különleges harmóniáját a háborítatlan természeti környezet, az igényes belső terek, valamint a testet-lelket kényeztető fürdője biztosítja!

Hotel Liget**** Szarvas 4 nap/3 éj

hivatkozási szám (variabilný symbol) – 10102024

Szállás: elegáns szálloda nagy kiterjedésű wellnesz-világgal, erkélyes szobákkal, saját gyógyvízes bel- és kültéri medencékkel, igényes szauna-világgal…

Étkezés: bőséges svédasztalos reggelik és vacsorák, borkóstoló útközben…

Program:
– útközben ceglédi borkóstoló
– aktív pihenés a szálloda wellnesszében és környezetében
– szaunaszeánszok naponta több alkalommal (szaunajegy váltandó)
– táncos-zenés est a szállodában kiváló zenekarral
– sztárvendéggel
– közös hajókázás a Kőrösön
– kecskeméti városnézés idegenvezetővel

Árban:
– összkomfortos autóbusz
– 3 éj szállás
– bőséges svédasztalos félpanzió
– kecskeméti városnézés a javából
– borkóstoló az úton odafelé
– zenés-táncos est, kedves műsorral
– wellness-használat

Külön fizetendő: belépők, italok…

Pepita Vélemény: Szarvas város igazi nemzetközi hírű látványossága a „Pepi-kert” néven ismert, a Hármas-Körös egyik holtágának partján, 84 hektáron elterülő Szarvasi Arborétum, amely Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb növénygyűjteménye. Hazánk legnagyobb arborétumában, a Kárpát-medence mértani középpontjában megnyílt az ország legújabb látványossága, a szarvasi Mini Magyarország

A Liget Wellness és Konferencia Hotel**** gyógymedencéjének vízellátását a hotel saját, 670 m talpmélységű kútja biztosítja. A feltörő víz hőmérséklete 41,8 fokos.

A Liget Hotel vendégei olyan, a szobaárban foglalt wellness-szolgáltatások közül választhatnak, mint a 10×18 méteres feszített víztükrű kültéri úszómedence, a külső-, belső meleg vizes, illetve gyógyvizes élménymedencék, a merülőmedencével is rendelkező naturista Szauna Ház, a hotel épületében megújult szaunavilágunk (panorámás finn szauna, gőzkabin, bio szauna, gyógynövényes kabin), a fitness-terem…

A Liget Hotel külső, 10×18 m-es feszített víztükrű vízforgatós rendszerrel működtetett medencéje kora tavasztól késő őszig üzemel. Verőfényes napsütésben a fák árnyékában hűsölhetnek a vendégek, a napimádók napágyakon élvezhetik a napozás örömeit.

A Liget Hotel meleg vizes medencéje egy beltéri és egy fedett, kültéri résszel rendelkezik, melyben változatos élményelemek biztosítják a kényeztető kikapcsolódást. A beltéri rész egy
gyerekpancsolóval is kiegészül, így a szülők együtt fürdőzhetnek kicsikkel a 30-33 Celsius-fokos vízben.

A Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ben két gyógyvizes élménymedence várja Vendégeinket: egy teljesen kültéri, a Körös-part közelében található gyógyvizes medence és a hotel épületéből is megközelíthető, külső-, belső gyógyvizes medence.

A Liget Wellness és Konferencia Hotel**** gyógyvize nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati problémák és ízületi betegségek kezelésére alkalmas.
Új finn szaunánkból csodálatos kilátás nyílik a Körösre, így Vendégeink szaunázás közben nemcsak a meleg levegő jótékony hatásait, hanem a természet csodáit egyaránt élvezhetik.

Kecskeméti városnézéssel, rendhagyó borkóstolóval és remek humoros-zenés estekkel várjuk Önöket… Mindenkit lazíthat és kedvére kapcsolódhat ki ezen a kiránduláson… Tartsanak velünk ezen a sokszínű, aranyló hétvégén!