Kassai utca
94501 Komárno
Mobil: 0907 718 989

Húsvét Mezőkövesden! – Sajnos, megtelt!

Sajnos, megtelt!
Gyógyvízzel ellátott kényelmes wellness!
2023. április 7-10.
Indulás: 8.00
319 €
Törzsvendég: !
Kellemes szálloda, gazdag program, húsvéti-népi szokások...

Balneo Hotel Zsóry**** Mezőkövesd 4 nap/3 éj   Pepita minőség: ****+

hivatkozási szám (variabilný symbol) – 7042023

Szállás: elegáns, frissen felújított szálloda wellnesszel, erkélyes szobákkal, saját gyógyvízzel, termálvizes bel- és kültéri medencékkel, igényes wellnesz-világgal…

Étkezés: bőséges svédasztalos reggelik és vacsorák, felejthetetlen borkóstoló az úton…

Program:
– útközben borkóstoló a javából
– aktív pihenés a szálloda wellnesszében
– húsvéti szokások a Hadas városrészben
– cigányzenés vacsora  a szállodában
– városnézés, Matyó Múzeum
– táncos-zenés est, sztárvendég: Postás Józsi
– szaunaszeánszok naponta több alkalommal

Árban:
– összkomfortos autóbusz
– 3 éj szállás
– bőséges svédasztalos félpanzió
– borkóstoló az úton
– városnézés, Matyó Múzeum belépő
– zenés-táncos estek, műsorral
– wellness-használat (fürdőköntös és wellness törölköző a szobán)

Egyéb:
Egyágyas felár – 40 €/éj
Gyerek 0-5,99 – 90 €
Gyerek 6-13,99 – 190 €

Külön fizetendő: belépők, italok…

Pepita Vélemény: Mezőkövesd 17 ezer főnyi lakosával a Bükkalja és az Alföld találkozásánál fekvő település, amelynek 1464-ben adományozott városi rangot Mátyás király. Mezőkövesd arculatában, szerkezetében és építészetében a mezőgazdasági, a fejlett ipari, valamint a kulturális-turisztikai jegyek egyaránt tükröződnek.
A Zsóry Fürdő gyógyvize (amely a szállodában is megtalálható), a gazdag matyó népművészeti kincs és a mozgalmas kulturális élet méltán tette ismertté Mezőkövesdet Európában és szerte a világon. Elődeik és a ma itt élők vallásos lelkületét hirdetik a város templomai, őseik iránt érzett tiszteletük jele a múzeumok, gyűjtemények gazdag tárháza.
Mezőkövesd a múltja mellett jelene, jövője okán is méltán lehet büszke, bizakodó!
A Matyó múzeumban a Matyó népélet tárgyakban élő hagyományát tekintjük majd meg. Az egykori Korona Szálló műemlék épületében a Matyó lakodalmas menet, matyó viseletek, fotó- és kékfestőműhely, surckészítő, parasztház hagyományos berendezéssel mind megtalálható…
A Hadas a régi településszerkezetet megőrző, skanzen jellegű városrész. A régi házak ma tájházként, alkotóházként várják a látogatókat. A házak többségében ajándék és emléktárgyak is vásárolhatók. Ebben a húsvéti időszakban pedig meg is elevenedik a falu, egy időutazásban lesz részünk!
A frissen felújított Balneo szálloda különböző vízhőfokű medencékkel, élményelemekkel, szaunavilággal várja pihenő, kikapcsolódni vágyó Vendégeit! Rövid városnézéssel, a Hadas városrész és a Matyó múzeum megtekintésével, az úton borkóstolóval és remek zenés estekkel várjuk Önöket… Mindenki lazíthat és kedvére kapcsolódhat ki ezen a kiránduláson… Szívesen térünk vissza ide, hiszen megújult környezetben, szívesen várnak majd bennünket ezen az ünnepen!