Kassai utca
94501 Komárno
Mobil: 0907 718 989

Húsvéti csobbanás Hévízen… Utolsó 2 szoba!

Utolsó 2 szoba!
A világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termál tava, mely testet és lelket egyaránt felüdít...
2024. március 29. - április 1.
Indulás: 8.00
369 €
Törzsvendég:
Sok fürdési lehetőséggel és gazdag programmal...

Továbbra is Hévízen, de magasabb minőségben és gazdagabb programmal!

Hunguest Hotel Helios**** Hévíz 4 nap/3 éj   Pepita minőség: ****+

hivatkozási szám (variabilný symbol) – 29032024

Szállás: elegáns szálloda Hévízen, egy rövid sétára a Világhírű termáltótól, felújított, igényes wellnesszel, tóvízzel!!!  Elegánsan felújított, erkélyes szobákkal, termálvizes beltéri és kültéri medencével, jacuzzival, szaunavilággal…

Étkezés: bőséges svédasztalos reggelik és vacsorák, felejthetetlen borkóstoló az úton…

Program:
– útközben borkóstoló a Somló-hegyen
– fürdés a Világhírű Hévíz-i tóban vagy ugyanabban a vízben a szálloda egyik medencéjében!
– csavargás Keszthelyen (Festetics-kastély, Vadászkiállítás, Kocsimúzeum, történelmi belváros, Marcipán-múzeum, Balaton-part…)
– fürdés a Kehidakutányi Élmény- és Gyógyfürdőben
– pénteken humorest: IHOS József (Kató néni) fellépése
– szombaton a UNIQUE Zenekar fellépése
– vasánap táncos-zenés est, sztárvendégekkel:
Tunyogi Bernadett és Csengeri Attila fergeteges fellépése

– finn- és infraszauna használata

Húsvéthétfőn: keszthelyi csatangolás húsvéti hangulatban (Festetics-kastély, Vadászkiállítás, Kocsimúzeum, történelmi belváros, Marcipán-múzeum, Balaton-part…)

Árban:
– összkomfortos autóbusz
– 3 éj szállás
– bőséges svédasztalos félpanzió
– borkóstoló az úton
– kiruccanás Keszthelyre
– zenés-táncos estek, fellépőkkel
– wellness-használat a szállodában
– fürdőköntös és wellness törölköző a szobán

Egyéb:
Egyágyas felár – 20 €/éj
Gyerek 0-5,99 – 90 €
Gyerek 6-11,99 – 190 €

Külön fizetendő: italok, masszázsok, belépők…

Pepita Vélemény:
Képzeljenek el egy nyugodt, békés helyet, üde zöld erdők ölelésében, ahol minden a pihenésről és feltöltődésről szól; ahol simogató türkizkék termálvízben, színpompás tavirózsák között fürdőzhet a világ legnagyobb tőzegmedrű gyógytavában; ahol csak Ön számít és lesik minden kívánságát! Ez az álomvilág Hévízen valóság!
    A Hévízi-tó a Balatonnal egyidőben született 20-22 ezer évvel ezelőtt. A Pannon-tenger visszahúzódása után, a vulkanikus utómunkálatok első jele a forró vizű feltörések voltak, mely egyben az úgynevezett Őshévíz kialakulását is jelentette…A hévízi tó eredete azokra az időkre nyúlik vissza, amikor a Balaton környéki bazalthegyek és a Balaton is megszületett. A Pannon-időszak végén ugyanis vulkánok törték meg a Dunántúl arculatát A víz csodás hatását már őseink is ismerték. A vulkáni utóműködések első jelei voltak a hőforrások, így például az Őshévíz feltörése.
A régészeti feltárások arról tanúskodnak, hogy már a kőkorszak végén is éltek itt emberek.

A 4,6 hektáros, egészen pontosan 46.350m2 nagyságú, 38,5 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 72 órán belül teljesen kicserélődik. A Hévízi-tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait.

A tó vízfelületén akár 6 és fél focipálya is elférne. Forrásának vízhozama pedig nagyjából 410 liter másodpercenként. A feltörő meleg víz 40°C körüli, de a vízfelületen az évszak és az időjárás miatt a leghidegebb időben nagyjából 24°C meleg, míg a nyári hónapokban eléri a 38°C-t.

Az úton somlói borkóstolóval és az elegánsan felújított Helios szállodában remek, humoros és zenés estekkel várjuk Önöket… Mindenki lazíthat és kedvére kapcsolódhat ki ezen a kiránduláson… Szívesen térünk vissza ide, hiszen ebben az elegáns környezetben, ínycsiklandozó ételekkel, minden igényt kielégítő wellnesszel várnak majd bennünket ezen a kiemelt ünnepen!