Kassai utca
94501 Komárno
Mobil: 0907 718 989

Szilveszter Hajdúszoboszlón!

Közkívánatra térünk vissza Hajdúszoboszlóra!
2024. december 29. -2025. január 1.
Indulás: 8.00
479 €
Törzsvendég:
Igényes szálláshely, finom ételek és borok, gyógyvíz, jó hangulat - kell ennél több?!

Hotel Aurum Family**** Hajdúszoboszló

Hivatkozási szám/variabilný symbol: 29122024

Szállás: színvonalas szálloda, elegáns szobákkal, csak pár perces sétára a gyógy- és élményfürdőtől! Minden szobán minibár, ingyenes WIFI csatlakozás, nagyképernyős TV található.

Étkezés: bőséges svédasztalos reggelik, ebédek és vacsorák a szálloda éttermében, valamint szilveszter estétől, hajnalig korlátlan italfogyasztás! Útközben odafelé egy rendhagyó borkóstoló!

Program:
– útközben exkluzív borkóstoló
– debreceni városnézés idegenvezetővel
– pihenés a szállodában és 1 belépő a közeli gyógyfürdőbe
30-án, zenés est Tokaj-i borkóstolóval a szállodában
31-én fergeteges szilveszteri buli, sztárvendéggel – Csengeri Attilával és kéttagú zenekarral
– az est folyamán ünnepi svédasztalos vacsora, éjféli büfé
hajnalig korlátlan italfogyasztás a köv. italokból:
– röviditalok többsége
– borok széles választéka
– csapolt sör
– üdítők
– ásványvíz
– kávé
Éjfélkor HIMNUSZ pezsgős koccintással, bőséges éjféli büfével
▪ Január 1-én meghosszabbított reggeli 11:00 óráig

– standard szoba – 479 €/fő – Sajnos, megtelt!
– superior szoba – 489 €/fő – Még 6 szabad szoba!
– Delux lakosztály – 499 €/fő – Még szabad 8 szoba!

Szobák leírása:

Standard szobák 15-20 m2 nagyságúak, kényelmes elhelyezést biztosítanak pároknak. Mindegyik szoba erkélyes, klimatizált, fürdőszobával (melyek 3,45-5,14 m2 méretűek), WC-vel, hajszárítóval, szobai hűtőszekrénnyel, telefonnal és LCD tv-vel felszerelt. A televíziók Netflix, Youtube és HBO Max kompatibilisek. Ágy méret: 180 cm x 200 cm

Superior szobák 20-25 m2 nagyságúak, melyet egy gyermek részére lehetséges pótágyazni. Mindegyik szoba erkélyes, klimatizált, konyhasarokkal, fürdőszobával (melyek 3,45-5,14 m2 méretűek), WC-vel, hajszárítóval, szobai hűtőszekrénnyel, telefonnal és LCD tv-vel felszerelt. A televíziók Netflix, Youtube és HBO Max kompatibilisek. Ágy méret: 180 cm x 200 cm, ahol pedig széthúzható ágyak vannak, ott 90 cm x 200 cm a méret.

Egy-, illetve kétlégterű Deluxe lakosztályok pedig 2 felnőtt és 2 gyermek részére ideális környezetet biztosít a családi nyaralás, vagy pihenés idejére. A szobák 30-35 m2 nagyságúak, melyek mindegyike klimatizált, konyhasarokkal, fürdőszobával (melyek 3,45-5,14 m2 méretűek), WC-vel, hajszárítóval, szobai hűtőszekrénnyel, telefonnal és LCD tv-vel felszerelt. A televíziók Netflix, Youtube és HBO Max kompatibilisek. Van erkélyes és erkély nélküli szobánk is. Ágy méret: 180 cm x 200 cm, kihúzható kanapé fekvőfelülete: 160 cm x 200 cm

Árban:
– összkomfortos autóbuszok
– 3 éj szállás
– bőséges, svédasztalos reggelik, ebédek és vacsorák a szálláshelyeken
– zenés vacsorák a szállodában
– borkóstoló az úton és a szállodában
– egésznapos belépő a gyógyfürdőbe
– táncos-zenés, műsoros szilveszteri est zenekarral, sztárvendéggel és korlátlan italfogyasztással

Külön fizetendő:  – italok, masszázsok vagy egyéb szolgáltatások…

Pepita Vélemény: magas színvonalú szálloda Hajdúszoboszló központjában csak a PEPITA vendégei számára lefoglalva, elegáns szobákkal, kitünő ételeket felszolgáló konyhával…        A 4 nap alatt változatos programmal kedveskedünk Vendégeinknek. Így vidáman tölthetik majd el a 2023-as év utolsó napjait… A magas vízminőségű és tetszetős gyógy- és élményfürdő a szállodától pár perces sétára helyezkedik el… Hajdúszoboszló egy barátságos fürdőváros parkkal, sétánnyal… Úgy gondoljuk ez a szálloda, szolgáltatásaival, a szilveszteri est programjával és korlátlan étel- valamint italfogyasztásával, iletve maga a kirándulás igényes programtöltetével igazán meg fog felelni az egyre emelkedő elvárásoknak, főképpen a 24. PEPITA szilveszter helyszínének… Várjuk eddigi és leendő Vendégeinket sok szeretettel, töltsük együtt az év utolsó napjait idén is!