Kassai utca
94501 Komárno
Mobil: 0907 718 989

Testben, lélekben Sárváron… Felszabadult 1 szoba!

Felszabadult 2 hely!
17-19.11.2021
Indulás: 9.00
279 €
Törzsvendég:

Hotel Spirit***** Sárvár  3 nap/2 éj

hivatkozási szám (variabilný symbol) – 15112020

Szállás:igazán magas színvonalú szálloda, tágas, világos szobákkal, saját gyógy- és élményfürdő 22 medencével, elegáns étteremmel, finom ízekkel…

Étkezés:bőséges svédasztalos reggelik és vacsorák, borkóstoló falatkákkal…

Ruházat: a szálloda igazán magas színvonalához illő öltözetet a vacsorákhoz természetesen hosszúnadrágot és zárt cipőt kérünk szépen Kedves Vendégeinktől…

Utazási feltételek: Magyarországon a szállodák nem kötik a szobák elfoglalását és belső tereinek használatát semmilyen feltételhez!!!

Program:
– útközben kiemelt pannonhalmi borkóstoló (6 fajtás) elegáns környezetben
– pihenés a szálloda gyógy- és élményfürdőjében
– rövid sárvári városnézés idegenvezetéssel
táncos-zenés estek a szállodában, játszik a Gabriel´s Duo
– sztárvendég: Postás Józsi

Árban:
– összkomfortos autóbusz
– pannonhalmi borkóstoló Nyúlon
– 2 éj szállás, elegáns szobákban
– exkluzív svédasztalos reggelik és vacsorák
– rövid sárvári városnézés idegenvezetéssel
– korlátlan használata a szálloda gyógy- és élményfürdőjének
– zenés estek a szállodában
– sztárvendég: Postás Józsi

Külön fizetendő: belépők (Nádasdy-vár felnőtt – 1500,- Ft, nyugdíjas: 750,- Ft)

Pepita Vélemény:elegáns, 5*-os szálloda, minden igényt kielégítő szobákkal, kiemelkedő szolgáltatásokkal. Sárvár látnivalói, a finom ételek, a világhírű, saját gyógyvíz és nem utolsó sorban a zenés est Szuri Gáborokkal biztosan emlékezetessé teszik majd ezt a pár napot! Vendégünk lesz régi jó Barátunk, utastársunk Postás Józsi is… A szálloda nagy előnye a szálloda területén elterülő külső és belső gyógy- és élményfürdő! A szálloda bárjában élőzene várja a vendégeket. Ugye Önök sem hagyják ki ezt a lehetőséget? Ne habozzanak, tartsanak velünk!

Élményteli pihenés ez a javából, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében.

Exkluzív környezet, ahol fesztelen elegancia mellett élvezheti a figyelmes kiszolgálást. Kiváló szakemberek segítenek megteremteni  azt az egyensúlyt, ahol a négy őselem – a víz, a levegő, a tűz és a föld – harmonikus egysége szolgálja a lélek és a test örömét.

A tágas szobák mindegyike egyedi kialakítású, melynek minden szegletében a kényelem kapott főszerepet, ezt szolgálja az egyedi formákkal ötvözött stílusos dizájn is.

A sárvári tavak mellett fekvő szállodában az ősi tapasztalatok és a technikai vívmányok együttese biztosítja a testi és lelki feltöltődést. Ősi rituálék, több ezer éves tradicionális gyógymódok valamint a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi állapotfelmérő, diagnosztikus és terápiás berendezések garantálják, hogy az itt töltött napok után valóban úgy érezzük magunkat, mint aki újjászületett.

A Spirit Hotelben egyedülálló gyógyvíz áldásos hatását élvezhetik a vendégek: a 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyről feltörő 46 Celsius fokos Spirit gyógyvizet. A wellness részleg valóban egy oázis, ahol tízezer négyzetméteren a termál- és az élményfürdő 22 medencéje – köztük egy 25 méteres úszómedence -, valamint a vízi világhoz kapcsolódó, ám attól mégis jól elkülönített szauna világ garantálja a sokoldalú kényeztetést.

Európa legjobb spa-jában, a többszörösen díjnyertes Spirit Hotelben megvalósulhat egy álom: a test és a lélek teljes összhangja, erőt adva a pihenést követő mindennapok kihívásaihoz.

A Spirit Hotel nem attól luxus kategóriás szálloda, hogy 5 csillagos. Itt a luxus a vendégek ellátásában valósul meg, amit a hotel teljes személyzetének kifogástalan, lelkes és odaadó munkája biztosít. Ilyen körülmények között vendégeink nyugodtan átadhatják magukat a kényeztető pillanatoknak.

Spirit Gyógyvíz

A Spirit Hotel  saját kútjából táplálkozó, gyógyminősítéssel rendelkező gyógyforrás 200 éves tisztító utat bejárva a 250 millió éves kőzet gyógyító erejét magával hozva 1056 méter mélyből  tör elő  és 46°C-os gyógyvíz táplálja. Összetételét tekintve alkalikus, nátriumbikarbonátos, kellemesen lágy, selymes, finom tapintású, szagtalan, nem agresszív víz. Valamennyi gyógymedencénket minden reggel közvetlenül a forrásból friss Spirit gyógyvízzel töltjük fel. Minden gyógymedencénk, így a beltéri- és kültéri medencék vize is kémiai alkotóelemektől mentes. Ezáltal biztosított a világon egyedülálló Spirit gyógyvíz optimális hatása.